Enkel kommunikasjon

God og enkel kommunikasjon er nøkkelen for et godt lege/pasient-forhold. System X tilbyr brukervennlige løsninger med PasientSky sin Postmodul, HelseRespons og helsenorge.no.

PasientSky Post 

Få tilgang til å kommunisere digitalt med dine pasienter og kollegaer med Postmodulen fra PasientSky.

Tjenesten er kostnadsfri for pasienten, har ingen oppstartskostnad og er gratis å bruke for våre kunder.850.000 norske pasienter benytter i dag denne løsningen gjennom PasientSky-appen eller pasientportalen. Her finner du tjenester som blant annet e-konsultasjon, reseptfornyelse og andre digitale meldinger. Konfigurert riktig vil dette sammen med System X kunne gi deg en god brukeropplevelse. Les mer om PasientSky Post og kontakt oss gjerne for å komme i gang.

HelseRespons – aldri mer telefonkø!

HelseRespons er en nettbasert løsning der henvendelser fra pasienter kan kommunisere med legen på en enkel og effektiv måte. Blant annet kan de bestille timer og resepter via SMS, APP eller nettside, og får umiddelbart respons. HelseRespons har også PasientPost – som er en sikker digital kanal for meldinger og brev med sensitive opplysninger.

SMS
Pasienter som ber om time via SMS settes enkelt på time ved å markere meldingen og et trykk på Enter-tasten. Avtaleboken åpnes da automatisk oppslått på gjeldende pasient og med riktig fastlege. Pasienten settes på time med to tastetrykk. En bekreftelse på timen sendes automatisk med tidspunkt og navn på lege. Systemet kan settes til automatisk å sende en SMS-melding med påminnelse om time for eksempel dagen før og/eller noen timer før konsultasjonen.

Appen gjør det enklere og sikrere for pasienten å kommunisere med sitt legekontor. Pasienten kan nå formidle sensitiv informasjon, f.eks hva det gjelder, til sitt legekontor. Legekontoret skal fortsatt ikke bruke sensitiv informasjon ved henvendelser/besvarelser via HelseRespons. Ved første gangs bruk angir pasienten navn, fødselsdato, mobilnummer samt en personlig kode som benyttes ved pålogging. Når henvendelsen skal sendes velger pasienten legekontor (som velges fra en liste over alle legekontorer som har denne tjenesten). Legekontoret kan lagres slik at man slipper å velge dette igjen ved neste henvendelse.

Appen har navnet HelseRespons og kan lastes ned:

 

PasientPost – Norges digitale postkasse for helse
PasientPost er en tjeneste i HelseRespons for å sende sensitive brev til pasient digitalt. Dette er en sikker kanal for sending av alle meldinger som inneholder sensitiv informasjon. Det er mulig å legge ved dokumenter og bilder som vedlegg. Åpningskvittering viser om pasient har logget på og åpnet posten.

PasientPost er fullt integrert i System X. Dette gir deg som helsearbeider store fordeler både når det gjelder de praktiske forhold som lagring og skriving men det er også tidsbesparende.

Pasienten får SMS om at det ligger post i PasientPost. Link i SMS åpner innloggingssiden og pasienten benytter bankID for pålogging. I PasientPost-innboksen ligger meldingen med eventuelt vedlegg. Pasienten kan ikke svare på “brevet”. Pasienten kan også logge inn fra www.pasientpost.no.

Behandler kan nå ta takst 1be, kr 63,- for denne forsendelsen da PasientPost tilfredsstiller krav til sikkerhetsnivå 4.

Online timebok fra HelseRespons
Online timebok er timebok på nett. Den er alltid oppdatert og med mulighet for at klinikkens pasienter kan bestille time direkte. Pasienten velger selv den timen som passer best utifra tilgjengelige timer og bestiller denne med det samme. Bestillingen går direkte inn i timeboken til pasientens fastlege. Timeboka på nett vil oppdateres i samme øyeblikk og timen som ble valgt markeres som opptatt. Legen bestemmer selv hvor mange timer som skal være tilgjengelig på nett.

Løsningen er tidsbesparende for klinikken og praktisk for pasienter. Tilpasset alle plattformer, PC, nettbrett og mobil.

NB! Det påløper ikke noen ekstra kostnader for System X ved bruk av disse tjenestene.
Mer informasjon og priser hos HelseRespons.

Helsenorge.no – din helseportal.

Helseportal med bl.a.: se dine egenandeler, bytte fastlege, bestille Europeisk helsetrygdekort, se oversikt over resepter, melde bivirkninger, se din kjernejournal, avtalebok, e-konsultasjon mm. Vi er i pilot med tjenestene e-konsultasjon, e-kontakt og automatisert timebestilling.

HelseRespons og helsenorge.no har sikkerhetsnivå 4 og innlogging med BankID eller BankID på mobil for tilgang til sensitiv pasientinformasjon. Pasientdialogen lagres i System X – databasen og blir en del av journalen på lik linje med annen pasientrelatert informasjon.